Nyheder

MINLANDSBY App

Vordingborg kommune har besluttet at abonnere på MINLANDSBY app og i en periode stille den gratis til rådighed for de lokalråd, der ønsker at være med. Når perioden er slut, har Lundby Lokalråd besluttet at betale gebyret indtil videre, således at det vil være gratis for de foreninger, erhverv m.fl. der ønsker at være med.

Som bekendt omfatter Lundby Lokalråd alle borgere, foreninger og virksomheder i Køng, Lundby, Svinø, Sværdborg og Udby sogne.

Alle kan gratis hente App’en, hvorefter den vil kunne søge på alle deltagende landsbyer i hele landet. Bemærk dog, at det hele endnu er i opstartsfasen, og at der er ikke mange landsbyer, der er færdige med at lægge informationer ind endnu.Vi håber rigtig mange af områdets foreninger og virksomheder vil benytte sig af muligheden for på denne måde at promovere sig selv og vores område.

Se vejledninger på siden MINLANDSBY app

Og vi vil være meget taknemmelige, hvis du vil sende en mail til niels.gruner@gmail.com, når du har oprettet login. For vi er naturligvis spændte på, hvordan der bliver taget imod dette initiativ.

m.v.h.

Orla Andersen, sekretær i Lundby Lokalråd

Ved tryk nedenfor kan du læse, hvad skaberen af App’en selv skriver om den. Herunder, hvordan du opretter login.