MINLANDSBY app

MINLANDSBY er en app, som kan downloades til smartphones, Ipads eller tablets. Når appen er hentet, kan man følge med i livet i alle landsbyer, der er tilsluttet.


Min Landsby leverer løsninger til en landsby, et område eller en hel kommune. Lundby lokalråds bestyrelse har besluttet at oprette sig som en landsby under navnet Lundby og omegn, som omfatter sognene Køng, Lundby, Svinø, Sværdborg og Udby sogne.

Foreninger i disse fem sogne gratis vil kunne oprette login og benytte systemet.

Alle, der har hentet appen, kan skrive lokale nyheder, læse nyheder samt se events i kalenderen og på kortet se placeringen af diverse interessepunkter, bl.a. idrætsfaciliteter, forsamlingshuse, foreninger og seværdigheder, efterhånden som de er oprettet i systemet.

Hvis mange bruger MINLANDSBY app, kan man i kalenderen få et godt overblik over aktiviteter i området. Man kan dele lokale nyheder og spots, og som en sidegevinst har alle, der henter appen mulighed for at følge med i livet i landsbyer over hele landet, der har tilsluttet sig.

Se evt. mere her:https://itunes.apple.com/dk/app/min-landsby/id1060484322?l=da&mt=8

Nedenfor kan du læse 2 lokale vejledninger udarbejdet af lokalrådsbestyrelsen.

Læs nedenfor om MINLANDSBY 2.0

Folkene bag MINLANDSBY Appen har haft travlt med at udvikle en version 2.0, som skulle være kommet i februar måned. 

Den blev lidt forsinket, men nu er den her. Det sker dog ikke samtidig over hele landet. For øjeblikket er de ved at overføre data fra alle “landsbyerne”. Når det er sket, vil de kontakte hver enkelt landsby og aftale, hvornår landsbyen vil tage den nye version i brug.

I den nye version har man medtaget mange af de ønsker om forbedringer, der er modtaget fra brugerne, f.eks.:

*  Mulighed for at logge på direkte i appen,

*  mulighed for at skrive ind direkte på telefonen,

*  selv vælge hvilke landsbyer, man vil se nyheder fra.

Ved tryk på nedenstående link kommer du til Infohæftet, hvor du kan læse meget mere om MINLANDSBY 2.0

God fornøjelse!

Orla, Lundby Lokald

https://mcusercontent.com/822bc75ddbe397b4df68173c4/files/991c764f-4270-428f-bb7b-7a002a99d5f3/Copy_of_MINLANDSBY_Infohæfte_2020_1_.pdf