MINLANDSBY app

MINLANDSBY er en app, som kan downloades til smartphones, Ipads eller tablets. Når appen er hentet, kan man følge med i livet i alle landsbyer, der er tilsluttet.

Lundby lokalråds bestyrelse har besluttet at oprette sig som en landsby under navnet Lundby og omegn. Formålet er at teste systemet og konstatere, om der er interesse for det i området.


Min Landsby leverer løsninger til en landsby, et område eller en hel kommune. Prisen for medlemskab afhænger af antal indbyggere i området. Den månedlige minimumspris er 250 kr. og dækker op til 2000 borgere.

Alle, der har hentet appen, kan skrive lokale nyheder, læse nyheder samt se events i kalenderen og på kortet se placeringen af diverse interessepunkter, bl.a. idrætsfaciliteter, forsamlingshuse, foreninger og seværdigheder, efterhånden som de er oprettet i systemet.

Vordingborg kommune har besluttet at indkøbe et antal licenser og stille dem gratis til rådighed i starten for de lokalråd, der ønsker at deltage.
Bestyrelsen for Lundby lokalråd besluttet at være med, og lokalrådet vil fortsætte med at betale det månedlige gebyr, når kommunens betaling ophører.
Lundby Lokalråd omfatter Køng, Lundby, Svinø, Sværdborg og Udby sogne. Det betyder, at foreninger i de fem sogne gratis vil kunne oprette login og benytte systemet. Og vi er oprettet under navnet Lundby og omegn.
Projekt Landet mellem fjordene foretog for nogle år siden en spørgeskemaundersøgelse, hvor mange svarede, at de savnede overblik over, hvilke tilbud, der er i vores område.

Det kan MINLANDSBY hjælpe med: I kalenderen kan man få et samlet overblik over aktiviteter i området. Man kan dele lokale nyheder og spots, og som en sidegevinst har alle, der henter appen mulighed for at følge med i livet i landsbyer over hele landet, der har tilsluttet sig.

Bemærk, at vi er i en opstartsfase, så der går nogen tid, inden alt er langt ind.

Se evt. mere her:https://itunes.apple.com/dk/app/min-landsby/id1060484322?l=da&mt=8

Nedenfor kan du læse 2 lokale vejledninger udarbejdet af lokalrådsbestyrelsen.